25-10-15

Druppelwereld...

Magische wereld,

druppel spiegeleffecten,

waterwerelden.

De gecropte versie en de foto zoals hij was...

Copy of IMG_10.JPG

Copy of IMG_0009.JPG

00:13 Gepost in bloemen, Haiku | Tags: bloemen, haiku | Permalink | Commentaren (4)

18-10-15

Vogeltjestijd...

Ha, ze zijn er weer, vandaag een hele reeks van binnen uit getrokken. Toen ik dit vinkje van binnen fotografeerde ontdekte ik zwammen of paddenstoelen opzij. 

 Klik om te vergroten... 

 

Copy of IMG_0098.JPGCopy of IMG_0100.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Met stokken naar buiten om toch wat van naderbij te fotograferen...nog dieper door knieën, slechte been wel iets hoger waarschijnlijk, maar toen zat ik daarVerrastVerstomd  Hoe geraak ik nu terug recht? Mijn rechtse geplooide been begon reeds zeer te doen en echt omhoog hijsen met stokken zat er niet echt in pfftOnbeslist ,zo snel roep ik niet om hulp sene, wacht dan maar eens proberen de stokken neer te leggen en met handen af te duwen....oeff en ja zo geraakte ik terug recht...fier als een gieter....euh wat zeggen ze van niet meer gehurkt kunnen zitten??? Zelfs nu, het nog redelijk slecht en moeizaam gaat met vooral voet, lijkt een oplossing toch mogelijk....

Deze foto is wel niet van het diepst te gaan zitten, die zijn uiteindelijk toch mislukt, te onstabiel blijkbaar toch... Wat voor paddenstoelen het zijn weet ik niet...ergens eens een boek opduiken waar ze instaan. 

Copy of IMG_0109.JPG

 

 

17-10-15

Sferen...zonder bewerkingen...

Het is wat het is,

zo vastgelegd door de lens,

sfeer, lichtspel natuur.

Deze foto binnenshuis getrokken naar buiten toe, door glas. De vreemde lichtjes zijn de weerspiegelingen van een brandende luster, weerkaatst in de glazen deur.

Kijk eens goed rond, want zelf ontdekte ik dit ook maar pas, wat er buiten de lichtjes en boom nog te zien is Knipogen 

Copy of IMG_0030 (2).JPG

10:45 Gepost in natuur | Tags: natuur | Permalink | Commentaren (0)