18-10-15

Vogeltjestijd...

Ha, ze zijn er weer, vandaag een hele reeks van binnen uit getrokken. Toen ik dit vinkje van binnen fotografeerde ontdekte ik zwammen of paddenstoelen opzij. 

 Klik om te vergroten... 

 

Copy of IMG_0098.JPGCopy of IMG_0100.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Met stokken naar buiten om toch wat van naderbij te fotograferen...nog dieper door knieën, slechte been wel iets hoger waarschijnlijk, maar toen zat ik daarVerrastVerstomd  Hoe geraak ik nu terug recht? Mijn rechtse geplooide been begon reeds zeer te doen en echt omhoog hijsen met stokken zat er niet echt in pfftOnbeslist ,zo snel roep ik niet om hulp sene, wacht dan maar eens proberen de stokken neer te leggen en met handen af te duwen....oeff en ja zo geraakte ik terug recht...fier als een gieter....euh wat zeggen ze van niet meer gehurkt kunnen zitten??? Zelfs nu, het nog redelijk slecht en moeizaam gaat met vooral voet, lijkt een oplossing toch mogelijk....

Deze foto is wel niet van het diepst te gaan zitten, die zijn uiteindelijk toch mislukt, te onstabiel blijkbaar toch... Wat voor paddenstoelen het zijn weet ik niet...ergens eens een boek opduiken waar ze instaan. 

Copy of IMG_0109.JPG

 

 

Commentaren

oei..

ik had er geen idee van hoe moeilijk je wel hebt...


wel mooie foto's groeten

Gepost door: willy | 20-10-15

Reageren op dit commentaar

Met een 'gehandicapte' voet leven is het moeilijk om sommige simpele zaken uit te voeren... kan er ook over meespreken. Heb al 2x in de plaaster gezeten met beide voeten...Maar kom, dat betert wel als alles genezen is.
Heb je al eens geprobeerd om de camera aan een monopod of een stok te bevestigen , de automatische aftel functie (3 of meer ? seconden) gebruiken, de camera voor de paddenstoel 'hangen' en de autofocus gebruiken. Op die manier kan je heel interessante foto's maken zonder je te bukken :-)

Gepost door: Dirk | 20-10-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.