22-09-15

Nieuwe naam...Wit gen...

Sommigen onder jullie zullen opgemerkt hebben dat ik recent mijn nick name van Life angel hier veranderd had in Greetz, meer verwijzend naar mijn naam en z achteraan tegelijkertijd een groet kon zijn.

Maar Mizzd maakte me erop attent dat dit verwees naar een bestaande link en rechtstreekse reclame wat niet de bedoeling was.

Wit gen blijkt geen problemen te geven dus daarom ook hier maar Wit gen...

 

Wit is wit geen wiet?

Wit gen geen stenen maar wit?

witte genen gen....?Lachen

 

 

Copy of IMG_0007 (2).JPG

 

18:47 Gepost in actueel, Haiku | Tags: acuteel, haiku | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

Simpel is toch niet altijd simpel volgens mij maar wie enzo ............. Die rechte boven onder ......Raar Grts

Gepost door: willy duvel | 23-09-15

Reageren op dit commentaar

Wit gen...

aangekondigd met een leuke haiku..

het wordt wel even wennen

Gepost door: willy | 23-09-15

Reageren op dit commentaar

Wit-gen kan lijken op Wittgenstein, genetisch wit

Gepost door: erwin | 24-09-15

Reageren op dit commentaar

Is ook inderdaad zo dat het ontstaan verwijst naar Wittgenstein - foto van hem op "fil...dagboek" meeste aantrekkingskracht destijds - Ondertussen weet ik waarom...

Gepost door: Wit gen | 24-09-15

Was er eigenlijk een reden om je nickname te veranderen? dekte 'life angel' een bepaalde lading niet meer of zo?
Mij maakt het helemaal niet uit hoe iemand zich noemt hoor.. er komen de vreemdste namen langs hè. Zolang 'Wit gen' maar niet iets racistisch is.. anders moeten we het melden bij Skynet hehe. :-P
Groetjesss!

ps. waarom wordt er voor Wittgenstein eigenlijk altijd dezelfde foto gebruikt, waarop het lijkt alsof ie net een spook heeft gezien? Er bestaan ook foto's van hem waarop ie gewoon glimlacht. :-)

Gepost door: mizzD | 24-09-15

Reageren op dit commentaar

Regelmatige bezoekers zullen opmerken dat ik voor deze blog niet langer nick name life angel gebruik maar ze veranderd heb in Greetz... (dit was een eerdere tekst maar nog in wacht, maar geeft ook wel enige duiding, specifiek dan voor de fotoblogs)

Over het waarom kan ik niet alles zeggen, maar één en ander kadert wel in het zoeken om op eenvoudige wijze en voor iedereen gemakkelijk toegankelijk een afleiding te vinden als rustpunt - concentratie, uitbreiding of vervanging van meditatietechnieken - mindfulness en zoveel meer.

Zo ook het gemakkelijker tot inzichten komen van eigen beperkingen en misvattingen er meer is dan wat onze ogen in eerste instantie kunnen zien als het kunnen uitwisselen van kennis eigen zowel als van de ander. Kritischer gaan denken....

Gepost door: wit gen | 25-09-15

Beiden hebben wel degelijk iets met Wittgenstein gemeen, alleen lag er een te grote psychische druk op life angel - niet zo dramatisch als bij de Wittgensteins maar toch ettelijke gemeenschappelijk... en bots toch steeds tegen mijn grenzen aan, dus kan je de transformatie als een aanvaardingsproces beschouwen...de haiku eerder ironische realiteit en bevraging..."taalspellen" Wittgenstein. Wij wel blank zijn - witte genen? - als we allemaal oorspronkelijk van Afrika komen of we na verloop van tijd wit geworden zijn en eerst zwart?

En er zitten nog wel enkele andere boodschappen in de haiku, wees gerust geen racistische ;-)

Gepost door: Wit gen | 25-09-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.