13-07-15

Terug naar spoed...

Gisteren terug naar spoed Wenkbrauw ophalen...

Toen huisarts vrijdagavond verband moest verschonen, bleek onderbeen nogal rood uitgeslagen en gevoelig. Het stond hem niet aan, als het niet beter werd moest ik terug naar spoed.

Zaterdag dus veel ijs opgelegd, maar het mocht niet baten, zondag leek het nog verder rood uit te stralen, dus er zat niets anders op om toch terug naar spoed te keren.

Zag mijn helpers van het eerste uur terug en de arts die me van de wereld geholpen had om te kunnen stabiliseren en vervoeren, benadrukte nog eens hoe een lelijke breuk ik had "om mottig van te worden" zei zeLachen. Aks zij het al zeggen, zij die toch wel wat gewoon zijn.

Na het wachten op de bloedresultaten bleek alles nogal mee te vallen...geen ontsteking,  blijkbaar allergie van de klevers.

Met nog een voorschrift voor een pilletje meer ,een cetirizine mocht ik huiswaarts keren OEF,LachenLachenLachen  

Morgen mag dus de eerste lading nietjes eruitgehaald worden. Yiepie...

Copy of IMG_0008.JPG

     

19:21 Gepost in actueel, bloemen | Tags: actueel, bloemen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Oeh.. gelukkig was dat het maar.. het klonk erg onheilspellend! dat pilletje extra is dan wel het minste!
Morgen de eerste nietjes er al uit.. dát gaat de goede kant op dus. Maar wat een vervelende val heb jij gemaakt zeg!
Die bloem is net een danseresje .. die maakt vast een vreugdedansje voor jouw goede nieuws! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-07-15

Reageren op dit commentaar

Lap zo simpel en dan al die netelige nevenwerkingen !! zullen we er bij blijven alles heeft te maken met een béétje geluk of denk Jij er anders over ? Dit is een vaststelling volgens mijn toestand en mogelijk niet voor iedereen Groetjes en het komt goed !! Hopelijk kan je ook begrip opbrengen voor Uw huisgenoten die hebben het er ook niet zo gemakkelijk mee hoor

Gepost door: willy duvel | 13-07-15

Reageren op dit commentaar

De wet van Murphy kan je natuurlijk niet ontlopen, toch hangt niet alles van al dan niet geluk af, maar heel wat andere factoren.
Terwijl ik lag te wachten op de hulpdiensten kwam er een dame langs die zei dat ze aan dit bewuste gevaarlijke kruispunt steeds afstapte...een idyllisch kruispunt omringd door hoge hagen, maar zichtbaarheid nul, dus wat mij betreft nu ook het label GEVAARLIJK, waar je voorzichtig dient te zijn en kabaal maken, fietsbel gebruiken, wat geen van ons beiden gedaan had.
Zo'n zandpad lijkt een veilige plek, wat het dus duidelijk niet is.

Mijn echtgenoot heeft inderdaad heel wat meer werk, maar probeer zelf zo zelfstandig mogelijk te zijn en we hebben reeds poetshulp.
Je denkt er dan wel over na, de vele mensen die alleen zijn en dus niet zo snel naar huis kunnen in dergelijke omstandigheden en revalidatie buitenshuis dienen te volgen.

Gepost door: life angel | 14-07-15

dat was even schrikken neem ik aan...

hopelijk wordt je snel beter

groeten

Gepost door: willy | 14-07-15

Reageren op dit commentaar

Gelukkig je bent er voorlopig met de schrik vanaf gekomen, dus geen ontsteking! Prijs jezelf gelukkig ik heb het 18 jaar geleden voor gehad en was mijn been bijna kwijt. Maar geluk heb je dat je naar huis kunt maar doe het rustig aan hé!

Gepost door: Joke | 15-07-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.