29-01-15

Mysterieuze lijnen....oplossing met een ?

Het is geen vuile ruit vermits ze elke dag na het douchen met een klein aftrekker afgetrokken wordt zowel raam als tablet. Wel een aangeslagen raam van waterdamp.

Het is wel met verwondering dat ik dit reeds een tijdje waarnamVerstomd, tijdens het douchen deze fijne draadjes zich vormden op de rand tussen hout en glas.

Toch vermoed ik dat willy niet helemaal ongelijk heeft en het een tijdelijk (het is snel weg na het douchen) fixeren van fijne stofdeeltjes is die steeds in de lucht zweven door het spetterende water van de douche?  

Resultaat van leren verleggen van focussen door een cursus waarnemen en vooral mindfulness. Alhoewel er ook andere leerrichtingen of aangeboren talenten zijn om dit te zien weg van het denken of piekeren , het goed is de hype rond "mindfulness" alleen  stilaan aan het wegebben is. 

Copy of IMG_0100.JPG

 

 

  

Commentaren

Maar die moeten zich toch dan ergens óp fixeren, die minuscule waterdruppeltjes, dat deze vorm heeft.. en dat lijkt me dan toch een soort van spindraden.. of ben ik nu gek?
Interessant in ieder geval.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-01-15

Reageren op dit commentaar

Knappe foto, dat is idd een speciaal verschijnsel, toch geweldig om te zien hoe iets er kan zijn en dan weer verdwijnt... ! Als je op de kleine dingen begint te letten, ontdek je veel.
Fijne avond,
groetjes, Vanessa

Gepost door: Vanessa | 29-01-15

Reageren op dit commentaar

Mooi zou de raamlijst in hout hier ook iets mee kunnen te maken hebben ? als die in kunststof of een ader materiaal .................... niet zou voorkomen ? Ben al blij met de oplossing Grts

Gepost door: willy duvel | 30-01-15

Reageren op dit commentaar

Heel interessant greetje, maar ik kan je niet verder helpen met dit mysterieuze verschijnsel!
Heb je uw aftrekkertje al eens gecontroleerd? :-)
Groetjes

Gepost door: Dominic | 31-01-15

Reageren op dit commentaar

Het verzetten van het focuspunt in de diepte is iets wat men in de macrofotografie voortdurend toepast. maar die draadjes, nu heb je nog steeds niet verteld wat ze zijn ;-) Het fixeren van stofdeeltjes , ja ok, dat zou kunnen, maar de stofdeeltjes fixeren zich aan wat ?? Zijn die draadjes een soort van spinrag ? , schimmeldraadjes ?

Gepost door: Dirk | 02-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.