08-10-14

Dordrecht I...

Het was een drukke zondag, na pontonbrug en lezing over tentoonstelling en onderzoek Rubens, ging het 's middags richting Dordrecht, waar elke 1ste zondag van de maand o.a. het stadhuis te bezichtigen zijn en men Kunstrondje Dordt kan doen. Een wandeling langs galeries,kunst-,antiek- en curiosa winkels en antiquariaten. Ik bezocht die namiddag het stadhuis en het museum Simon Van Gijn.

Eerste impressie Dordrecht... (klik voor groter formaat)

Copy of IMG_7700.JPGCopy of IMG_7789.JPGCopy of IMG_7794.JPGCopy of IMG_7702.JPGCopy of IMG_7709.JPGCopy of IMG_7696.JPGCopy of IMG_7853.JPGCopy of IMG_7799.JPG

Copy of IMG_7846.JPG

 

09:58 Gepost in steden | Tags: steden, dordrecht | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Ahaa.. en nog een flink deel van de stad verder ook, zo te zien.. héél bekende plaatjes voor mij.. maar altijd mooi hè! Voorstraathaven, Grote kerk, Catharijnenpoort, Maartensgat en de Kuipershaven met Damiatebrug vanaf het Groothoofdsplein.. dat is al een aardige wandeling dwars door de stad geweest! :-)
Een bezoek aan het stadhuis maakte ik tot nu toe alleen tijdens trouwerijen ( en dan zie je alleen de hal en de trouwzaal hehe) en museum Simon van Gijn is al van m'n jeugdjaren geleden dat ik daar nog eens binnen was.. dus ik zal je blog de komende tijd met extra interesse gaan volgen hoor! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-10-14

Reageren op dit commentaar

mooie impressie van "Dordt "..

enkel jammer dat het weer niet echt mee zat..

prettige dag

Gepost door: willy | 08-10-14

Reageren op dit commentaar

goed genoeg om te wandelen en musea bezoek ;-)

Gepost door: Life angel | 08-10-14

Daar ben ik vorig jaar ook geweest. Maar het was in de maand maart en vreselijk kou, er viel nog sneeuw uit de lucht. Jij zag het dus in betere tijden.

Gepost door: Joke | 08-10-14

Reageren op dit commentaar

Heel onbekend voor mij nu iets minder waarvoor dank ! Is dit niet kil en stijf ? Bedoel mooie beelden en is dat allemaal niet vermoeiend ?, Groetjes

Gepost door: willy duvel | 09-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.