06-10-14

Pontonbrug Antwerpen II...zondag

's Morgens vroeg, voorbereidingen nog aan de gang...veel volk...

Wie ziet het verschil met vorige dag en waarom?

(met een klik vergroten)

Copy of IMG_7629.JPGCopy of IMG_7631.JPGCopy of IMG_7636.JPGCopy of IMG_7643.JPGCopy of IMG_7645.JPGCopy of IMG_7654.JPGCopy of IMG_7648.JPGCopy of IMG_7675.JPG

Commentaren

met had toen meer slots geannuleerd...

maar wat een gezichtsverlies voor de Stad


groeten

Gepost door: willy | 06-10-14

Reageren op dit commentaar

Hier heeft De Wever wel de bok afgeschoten met zijn 'slots'. Veel volk op het ponton.

Gepost door: Joke | 06-10-14

Reageren op dit commentaar

Dit is wel niet de schuld van Bart De Wever hé, die kon zelf met zijn familie niet over, maar ligt wel bij de organisatie, die het tempo van de overtocht door de mensen onderschat hebben. De mensen deden er veel langer over dan verwacht. De doorvaart zaterdag nog opengesteld moest worden voor scheepvaart en bij getijdenwisseling de bootjes van zijde moesten wisselen om het ponton tegen te houden. Wel spijtig voor de velen die er naar uitzagen, maar de sfeer kon je eveneens van aan de kant meebeleven en zij krijgen dan toch hun geld terug. Misschien kunnen ze het in 2018 nog eens overdoen of in 2040 - 2044, ondertussen hebben ze hieruit toch lessen getrokken, dus kan het bij herhaling enkel maar beter.

Gepost door: Life angel | 06-10-14

Wat is een 'slot' in dit opzicht? begrijp er niks van. Maar zulke pontonbruggen, die ken ik wel.. die leggen ze bij de Nationale Rodekruis Bloesemtocht altijd over de rivier de Linge en daar heb je dan een heel apart uitzicht vanaf.
Wel verkeerd ingeschat dus van de organisatie.. dachten ze dat de mensen zouden rennen? je neemt toch zeker de tijd als je op zoiets unieks staat hè! Maar inderdaad.. van je fouten leer je.. misschien in de toekomst nog een keer? :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-10-14

Reageren op dit commentaar

Hier in de betekenis ...tijdstip van je ticket wanneer je de brug mocht oversteken...telkens om het half uur hadden ze ingepland. grtjs

Gepost door: Life angel | 07-10-14

Ooh zó! bedankt voor de uitleg! :-)

Gepost door: mizzD | 07-10-14

Oei en dat voor een stad als Antwerpen !! Zou het mogelijk aan de " hollanders " nee toch Grappige groetjes

Gepost door: willy duvel | 07-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.