09-09-14

Krekenwandeling - Ouwerkerk

Inderdaad maar even naar de wandeling overstappen, alhoewel er ook nog naast het ernstige van de watersnoodramp in het museum ook nog leuke dingen te ontdekken waren - zo o.a. film over de fauna en flora van de Oosterschelde en een galerij waar de prachtige meekrap wandtapijten van Claudy Jongstra te zien waren.

We kozen voor de korte wandeling van 2,5 km die toch heel wat te bieden heeft en niet zou vervelen ze nog eens over te moeten doen.

Een beetje nevelig was het nog wel, maar de temperatuur aangenaam.

We hadden slechts enkele stappen gedaan of je zag over de kreek het museum. Bloemetjes aan de waterkant en kanjers van paddenstoelen waar ik niks van ken.

(het loopt weer helemaal fout bij skynet om je foto's in volgorde te kunnen plaatsen, dus ze staan zoals het systeem ze schikt en niet zoals ik wil, dus hou het maar bij deze vijf voorlopig) Verrast

wandelen,Ouwerkerk, krekenwandeling

wandelen,Ouwerkerk, krekenwandeling

wandelen,Ouwerkerk, krekenwandelingwandelen,Ouwerkerk, krekenwandeling

wandelen,Ouwerkerk, krekenwandeling

Commentaren

Aha.. jullie begonnen zoals onze tocht afgelopen augustus eindigde.. is een mooi stuk inderdaad!
Wat een aparte zwam! het lijkt een beetje op een biefstukzwam.. maar dat weet ik niet zeker.. ik zag deze nog nooit. Het bloemetje vind ik ook intrigerend.. ken ik ook niet.. heeft iets van een aster, maar die ken ik niet in het wild.

Maar ik snap niet zo goed wat je bedoelt met die problemen.. heb gisteren zo'n 30 foto's gepost en ze staan waar ik ze wil hebben hoor. Maar misschien gebruik je een andere browser dan ik? dat wil nog wel eens problemen geven heb ik begrepen.. verder weet ik er als digibeet ook niet zoveel van hehe. Ik weet alleen dat in IE10 heb en dat Windows eens gewoon maar zélf IE11 geïnstalleerd had als update en dat de boel toen inderdaad in het honderd liep bij skynet bij het posten van foto's.. dus heb ik die IE11 er weer af laten halen en gebruik ik nog steeds IE10.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-09-14

Reageren op dit commentaar

mooie foto's, ondanks de nevel...

groeten

ps: een dergelijk probleem heb ik niet bij skynet, meestal gebruik ik google chrome als browser

Gepost door: willy | 09-09-14

Reageren op dit commentaar

eveneens google chrome maar als ik een foto post en de volgende eronder wil, schuift het niet naar beneden ook al staat de balk helemaal beneden en worden de foto's in omgekeerde volgorde geplaatst en kan ik ook geen tekst meer boven de foto's plaatsen. Is reeds een tijdje zo, maar begint een oud bakje te worden en recent zat er ook een systeemfout in, wat zich ondertussen hersteld heeft.

Gepost door: Life angel | 09-09-14

Oei.. da's inderdaad heel moeilijk om te beslissen voor zo'n beestje hè.. ik wens je alvast sterkte. Ikzelf heb het nog steeds af en toe te kwaad, maar voor ons was het moment kiezen niet zo heel erg moeilijk, daar de onze ineens hartstikke ziek werd en zelf aangaf niet meer verder te willen. Het is anders altijd een afwegen wat voor het beestje zélf het beste is.. of ie het nog een beetje naar z'n zin heeft ook al gaat het lopen moeilijk. We mogen in deze niet naar onszelf en ons eigen verdriet dat ongetwijfeld gaat komen kijken hè.

Gepost door: mizzD | 09-09-14

Reageren op dit commentaar

Ps. zie nu pas dat het paddestoelen op een steel zijn.. dan kan het sowieso geen biefstukzwam zijn. Misschien iets van een waaier(buisjes)zwam of een oude trechterzwam?

Gepost door: mizzD | 09-09-14

Mooie beelden !! Grts

Gepost door: willy duvel | 10-09-14

Reageren op dit commentaar

Mooie landschappen en knappe kleur bij de zwammen en zonnige bloemetjes!

Gepost door: Joke | 18-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.