07-09-14

Watersnoodmuseum - Ouwerkerk - Schouwen Duiveland


Deze keer zijn we er wel geraakt, maar met de auto - openbaar vervoer niet altijd een zegen om ergens te geraken.

Volgende week dus op stap in het zeer boeiende museum dat gaat over de watersnoodramp van 1 februari 1953 en grote delen van Nederland blank zette, vooral de provincie Zeeland. 

 

De bushalte van het buurtbusje dat dus niet rijdt op zondag en waar we dus in augustus één uur op gewacht hadden, omdat een vriendelijke buschauffeur ons toch wilde helpen en het in zijn boekje had opgezocht. Blijkbaar dus niet up to date, want het busje rijdt niet meer op zondag.Verrast 

musea,watersnoodmuseum,Ouwerkerk musea,watersnoodmuseum,Ouwerkerk musea,watersnoodmuseum,ouwerkerkmusea,watersnoodmuseum,ouwerkerk

De luchtfoto gevonden op wikipedia

musea,watersnoodmuseum,ouwerkerk

musea,watersnoodmuseum,Ouwerkerk

Commentaren

Leuk om het eens door andermans ogen (lens) te zien.. ga het hier zeker volgen.
Die luchtfoto van internet heb ik ook al eens geplaatst.. geeft zo'n mooi zicht op hoe die caissons daar zijn gelost hè, precies in het gat in de dijk, maar schots en scheef door de sterke stroming.

Gepost door: mizzD | 07-09-14

Reageren op dit commentaar

Blij dat het je nu gelukt is. Ben benieuwd, heb er al zoveel over gehoord. Dacht dat er ook in Vlaanderen dat jaar nogal wat wateroverlast was. Kijk er naar uit.
OT: werk met Lightroom en heb hierin een HDR toepassing gedaan. Dat zijn nogal wat aanpassingen aan één beeld. Gelukkig kan je je bewerking opslaan en eventueel op andere foto's toepassen.

Gepost door: Joke | 07-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.